Selecteer een pagina

Werkplaats

Dit kunnen wij voor u kunnen betekenen
Bel OnsMail Ons

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Vijf monteurs staan klaar om uw auto op een vakkundige wijze te onderhouden en indien nodig te repareren.
Onze ervaring is heel breed, doordat wij onderhoud en reparatie van alle merken uitvoeren.
Om diagnose te stellen aan het elektronische gedeelte van uw auto hebben wij alle apparatuur die hiervoor nodig is tot onze beschikking.

Fabrieksgarantie

U kunt uw auto bij ons laten onderhouden met behoud van uw fabrieksgarantie. Wij beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Daarnaast monteren wij onderdelen van originele kwaliteit. Zo bent u zeker van kwaliteit, professionaliteit en garantie.

Vervangend vervoer

Voor al onze klanten hebben wij vier leenauto’s ter beschikking. Het gebruik hiervan is gratis alleen de brandstof moet u zelf betalen. Het brengen en halen van auto kan tot ’s avonds 20:00 uur. Eventuele kleine reparaties doen wij, op afspraak, ook ’s avonds.

Bosch Injection Systems

Moderne benzine- en dieselinjectiesystemen vereisen een uiterst precieze techniek. Daarom vertrouwen toonaangevende autofabrikanten wereldwijd op Bosch voor hun standaaduitrusting. Sinds 2001 volgen wij onze trainingen bij Bosch en zijn nu BIS partner. Al onze monteurs krijgen uitgebreide trainingen op het gebied van auto-electronica. Tevens zijn wij in het bezit van Bosch diagnose apparatuur. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn, doordat meer kennis zorgt voor snellere en betere reparaties.