loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

INKOOP / TAXATIE

Overweegt u om uw auto te verkopen? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk uw auto laten taxeren en verkopen. Onze aanpak is eenvoudig. Bij Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland maken we het taxeren en verkopen van uw auto makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van het formulier op deze pagina. Vul het formulier zo compleet mogelijk in voor een optimale interactie.

Content Image 2

Breed netwerk

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de autobranche hebben we een breed netwerk opgebouwd van autobedrijven. Mochten wij uw auto niet kopen, dan kunnen wij u mogelijk doorverwijzen naar andere partijen die u verder kunnen helpen. Als wij een bod op uw auto uitbrengen is dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Plaats inkoopverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Banner Image 0

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Bij Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland maken we het taxeren en verkopen van uw auto makkelijk voor u.
Maak autorijden eenvoudig met onze flexibele financieringsopties.
Flexibiliteit op wielen: Bij Autobedrijf Klijnsmit staat een leenauto voor u klaar, zodat u ongehinderd uw dag kunt voortzetten terwijl wij aan uw voertuig werken.
Bij Autobedrijf Klijnsmit geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en met onze 12 maanden BOVAG garantie streven we ernaar uw auto-ervaring onbezorgd en plezierig te maken.
In onze werkplaats kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Vijf monteurs staan klaar om uw auto op een vakkundige wijze te onderhouden en indien nodig te repareren.
BEKIJK DIENSTEN
Morgen Internet � Zorgeloos Light website