loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Vijf monteurs staan klaar om uw auto op een vakkundige wijze te onderhouden en indien nodig te repareren.
Onze ervaring is heel breed, doordat wij onderhoud en reparatie van alle merken uitvoeren.
Om diagnose te stellen aan het elektronische gedeelte van uw auto hebben wij alle apparatuur die hiervoor nodig is tot onze beschikking.
U kunt uw auto bij ons laten onderhouden met behoud van uw fabrieksgarantie. Wij beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Daarnaast monteren wij onderdelen van originele kwaliteit. Zo bent u zeker van kwaliteit, professionaliteit en garantie.

Content Image 2

Bosch

Moderne benzine- en dieselinjectiesystemen vereisen een uiterst precieze techniek. Daarom vertrouwen toonaangevende autofabrikanten wereldwijd op Bosch voor hun standaarduitrusting. Sinds 2001 volgen wij onze trainingen bij Bosch en zijn nu Bosch Workshop partner. Al onze monteurs krijgen uitgebreide trainingen op het gebied van auto-elektronica. Tevens zijn wij in het bezit van Bosch diagnose apparatuur. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn, doordat meer kennis zorgt voor snellere en betere reparaties.

Afspraak maken: 0186 - 691 033

Banner Image 0

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Bij Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland maken we het taxeren en verkopen van uw auto makkelijk voor u.
Maak autorijden eenvoudig met onze flexibele financieringsopties.
Flexibiliteit op wielen: Bij Autobedrijf Klijnsmit staat een leenauto voor u klaar, zodat u ongehinderd uw dag kunt voortzetten terwijl wij aan uw voertuig werken.
Bij Autobedrijf Klijnsmit geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en met onze 12 maanden BOVAG garantie streven we ernaar uw auto-ervaring onbezorgd en plezierig te maken.
In onze werkplaats kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Vijf monteurs staan klaar om uw auto op een vakkundige wijze te onderhouden en indien nodig te repareren.
ALLE DIENSTEN
Morgen Internet � Zorgeloos Light website